fbpx

Liity Moar Street Teamiin ja ansaitse huikeita Moar-etuja!

Haluaisitko levittää Moarin ilosanomaa kotipaikkakunnallasi tai somessa ja ansaita samalla Moarin tuotteita?

Moar street teamiläisenä voit esimerkiksi liimata tarroja ja julisteita sopiviin paikkoihin, jakaa flaijereita sekä tuottaa Moar-aiheista sisältöä someen. Voit toimia yksin tai kavereidesi kanssa juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Etsimme oma-aloitteisia ja innokkaita Moar-faneja etenkin Helsingistä, Espoosta, Vantaalta, Turusta, Jyväskylästä, Lahdesta ja Kuopiosta. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen streetteam@moar.fi

Mikä Moar?

Moar on oululainen streetwear-brändi, jonka toiminta rakentuu ekologisen vaatetuotannon, urbaanin kulttuuriin sekä nuoristyön ympärille. Moarin mallistosta löydät muun muassa vastuullisesta luomupuuvillasta tai sataprosenttisesti kierrätystekstiileistä valmistettuja tuotteita. Voitot ohjataan nuorten ja nuorten aikuisten osallisuutta sekä urbaania kaupunkikulttuuria edistävälle Tulva ry:lle.