fbpx

Liity Moar Street Teamiin ja ansaitse huikeita etuja!


Haluaisitko levittää Moarin ilosanomaa kotipaikkakunnallasi ja ansaita samalla Moarin tuotepaketin sekä 2 kpl kahden päivän lippuja 6.-7.8. järjestettävälle oululaiselle Varjofestivaalille?

Moar Street Teamiläisenä pääset levittämään julisteita ja liimailemaan tarroja niille sopiviin ja sallittuihin paikkoihin, sekä tuottamaan Moar-aiheista sisältöä someen. Voit toimia yksin tai kavereidesi kanssa juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Etsimme muutamaa oma-aloitteista ja innokkasta tiimiläistä koko suomen alueelta jo valmiiseen Moar Street tiimiimme! Olitpa siis mistäpäin Suomea tahansa ja sinua kiinnostaa 370€ arvoinen tuotepaketti, niin täytä alla oleva hakemus. Haku päättyy sunnuntaina 11.07.2021.

    Mikä Moar?

    Moar on oululainen streetwear-brändi, jonka toiminta rakentuu ekologisen vaatetuotannon, urbaanin kulttuuriin sekä nuoristyön ympärille. Moarin mallistosta löydät muun muassa vastuullisesta luomupuuvillasta tai sataprosenttisesti kierrätystekstiileistä valmistettuja tuotteita. Moar on voittoa tavoittelematon brändi, jonka kaikki tulot ohjataan osallistavalle nuoristotyölle ja kulttuurille.

    www.moar.fi | #blessismoar